Trópusi paradicsom egy mediterrán rezidenciában

Referenciaszám: PN19897
Ország: Spanyolország
Régió: Costa del Sol
Város: Estepona
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 106.13 m2 - 129.92 m2
 
Ár:
290.000 € - 375.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot!

Pálmafákkal és trópusi növényekkel körülvett tágas és egzotikus kertek. Közvetlen hozzáférés egy teljesen egyedi privát lagúnához, finom homokkal. Déli fekvésű apartmanházak. Ez egy új álom lakossági projekt.

Lagúna

Lagúna az első ilyen jellegű Európában. 1,4 hektáron fekszik. A kiváló vízminőségének köszönhetően egy igazi oázist kínál a turizmustól távol. A rezort az elhelyezkedésének köszönhetően 19 °C átlaghőmérsékletet és több mint 300 napsütéses napot kínál. Az apartmanok tulajdonosai így egész évben élvezhetik ezt a privát paradicsomot. A fürdés és a mesterséges strandokon való napozás rendkívüli élmény. A vízi sportok kedvelőit számos tevékenység várja – kajakozás, szörfözés, windsurfing, kitesurf, vitorlázás. A lagúna strandsport övezettel és öltözőkkel is rendelkezik. A lagúnához kizárólag a lakástulajdonosok vagy a part mentén fekvő étterem látogatói férhetnek hozzá. A lagúna sokkal környezetbarátabb, mint a medence. Ultrahangos tisztítási technológiát alkalmaz, ami azt jelenti, hogy akár százszor kevesebb vegyi adalékanyagot használ, és mindössze 2 % energiát a szokásos medencerendszerekkel szemben.

Eladó apartmanok

A rezort Andalúzia dombos vidékén található, körülbelül 7 kilométerre a tengertől. Üzletek, butikok, éttermek a közelben. A közeli Estepona és Marbella városaiban, amelyek csak pár perc autóútra fekszenek, több bevásárlóközpont, étterem, kikötő, kórház, iskola, kulturális emlékek és egyéb létesítmények találhatók meg. A közelben golfpálya is megtalálható.

A rezort második szakasza (jelenleg értékesítjük) 78 exkluzív, 2 – 3 hálószobával rendelkező apartmant és tetőtéri apartmant foglal magába. Az apartmanok lenyűgöző teraszokkal rendelkeznek. Az apartmanok 8 épületben helyezkednek el. Tágas lakóterületek, teraszok, erkélyek. Az összes apartmanhoz pincehelyiség és mélygarázsos parkolóhely tartozik. Az apartmanok légkondicionáltak.

Érdekes befektetés

Az üdülőhely megfelel a legigényesebb követelményeknek – a luxus és a minőség szempontjából. Az ingatlantulajdonosoknak átfogó kezelési és további bérbeadással kapcsolatos szolgáltatásokat kínálnak. A rezort egyediségének köszönhetően érdekes hozamok érhetők el. Az első és a második szakaszban épülő apartmanok esetében akár 5%-os hozamok érhetők el, a költségek levonása után és adózás előtt. További információkért, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kiváló megközelíthetőség

A projekt nagy előnye annak kiváló megközelíthetősége Budapestről Malagába közvetlen járatok repülnek. Malaga nemzetközi repülőtere 1 óra autóút. Autót, taxit közvetlenül a repülőtéren tud bérelni, rendelni.

Kapcsolat

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan megtekintését Spanyolországban. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja a projektet, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: