Új építésű sorházak a golfpályánál

Referenciaszám: TW19815
Ország: Spanyolország
Régió: Costa Blanca
Város: Elche
Ingatlantípus : Családi ház / Villa
Új projektek
Méret: 105.09 m2 - 108.88 m2
 
Ár:
168.000 € - 191.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat!

Ezek a sorházak egy zárt lakóparkban fekszenek. Nyugodt elhelyezkedés, a strandok és Alicante városa csak 15 percre vannak az ingatlanoktól. Alicante repülőtere 10 perc, Elche városa pedig csak 8 percre fekszik, ahol az UNESCO Világörökség listáján szereplő pálmaliget is megtalálható. Az autópályának köszönhetően ez a terület könnyen megközelíthető.

A projekt egy 18 szakaszos golfpálya közelében épül, amelynek szolgáltatásait a tulajdonosok is igénybe vehetik. A projekt befejezése 2019 júniusára van tervezve. A környéken további 15 golfpálya van, pl. El Patio Golf Club vagy Font del Llop Golf Club. A meleg éghajlatnak és a strandok közelségének köszönhetően ideális hely a vízi sportolók és a vitorlázók számára.

A sorházak három hálószobával, két fürdőszobával, WC-vel, gardróbbal, terasszal, kerttel és tetőterasszal (50,82 m2) rendelkeznek majd. A konyha felszerelt, beleértve a kerámia főzőlapot, a páraelszívót és a sütőt is. Az összes hálószobának saját szekrénye van. Légkondicionáló, fűtés, gázfűtőtestek felszerelése lehetséges. Az összes házhoz privát parkolóhely is hozzá tartozik. A teraszokról a golfpályára vagy a Sierra de las Águilas és a Sierra del Cid hegységeire nyílik kilátás.

A projekt része egy közös medence, fitneszközpont, étterem, bár, klubépület, spanyol és angol iskola és egy szupermarket. Monforte del Cid történelmi faluja is a közelben fekszik.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: