Egyedi szolgáltatásokkal rendelkező luxus rezidencia, Miami

Referenciaszám: FI19104
Ország: USA
Város: Miami
Ingatlantípus : Luxus ingatlan
Lakás / Apartman
Új projektek
Méret: 85.10 m2 - 139.54 m2
 
Ár:
428.900 US$ - 1.201.900 US$ (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

Miami városában egy teljesen új projekt épül, amely összesen 690 apartmant tartalmaz –két emeletes épület. A keleti torony 50 emeletes és 358 apartmant foglal magába. A nyugati torony egy kicsit alacsonyabb – 47 emelet és 332 apartmant foglal magába. Egy, két, három vagy négy hálószobás apartmanok közül válogathat.

A kilencedik emeleten 3 medencével rendelkező terasz található, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az óceánra és a Biscayne Bay öbölre.

Forradalmian új design: Rockwell Group és Arquitectonica

A technológia és a kézművesség kombinációja – amelyet a híres David Rockwell építész és a nemzetközileg elismert Arquitectonica hoztak ebbe a projektbe. Közösen létrehozták a projekt modern eleganciáját, amelynek helyiségei egyedi tornyokkal és kiváló berendezésekkel rendelkeznek.  

Kiváltságos életmód

A komplexumon belüli élet kiválóan megtervezett, megfelel a mindennapi igényeknek, kivételes szolgáltatásokat és a maximális kényelmet kínálja lakosainak. Tökéletes szolgáltatások és az elegáns berendezés új dimenziót adnak a komplexumnak. Internet, gyereksarok, 24 órás biztonsági szolgálat stb.

Éjjel – nappal

Miami nyüzsgő központja erre a területre költözött, ahol a lakosok éjjel – nappal szórakozhatnak. A rezidencia közelében üzletek és éttermek vannak. Equinox fitness & spa és SoulCycle. A komplexum hatalmas terekkel rendelkezik – bevásárlóközpont, kellemes éttermek, kávézók, irodák, szabadidő központ, elegáns butikok, amelyek Miami déli részén fekszenek.

Equinox és SoulCycle: Élvezetesebb fitness

Equinox és SoulCycle – élvezetesebb fitness és egészséges életmód. Ezek a programok nagy figyelmet fektetnek a részletekre. Az Equinox innovatív fitness módszerek segítségével próbálja egyensúlyba hozni az Ön külső és belső szépségét.

A komplexum 2017 –ben épül fel.  

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: