Eladó ingatlanok Ausztriában: tippek a 2012/13-as idényre

Szeretne az alpesi lejtők síelni indulni saját apartmanjának kényelméből? Friss ajánlataink közül kiemeltünk Önnek néhány időszerű tippet ingatlanvásárlásra Ausztriában.

Apartmanok, családi házak vagy alpesi faházak Ausztriában a magyar érdeklődők között a legkeresettebbek. Gyors közlekedés, jó hóviszonyok és a síszezonon kívüli gazdag kínálat, minőségi szolgáltatások. Ezek az indokolják, miért kedveltek az ausztriai ingatlanok. Ha hozzátesszük, hogy az osztrák ingatlanpiac rendkívül stabil, bónusznak számít a bérbeadásból származó kedvező jövedelem, valamit az ingatlan árának értéknövekedése.

Bővebb információkat az ingatlanvásárlásról Ausztriában, beleértve a kapcsolódó jogszabályokról, érdekes helyekről és az osztrák ingatlanpiac fejlődéséről szólókat itt olvashat.

Tippek eladó ingatlanokra Ausztriában:

4* Ski & See Resort, Zell am See - apartmány na prodejEladó négycsillagos apartmanok Zell am See-ben

A 30 apartmanos Ski & See Resort a 2013-as síszezon kezdete előtt lesz kész. A tulajdonosok még befolyásolhatják a beltér kialakítását. A vételár fizetése az építés alatti néhány szakaszra van felosztva. A lakópark sífelvonó és a Zeller See közvetlen közelében van. Saját használat és bérbeadás kombinációjára épül. A szálloda jellegű szolgáltatások biztosítva, beleértve a recepciót wellness & spa-t, éttermet és bárt.

» Tekintse meg a részletesebb információkat az ingatlanról.

Eladó ski in/ski out apartmanok HinterglemmbenEladó ski in/ski out apartmanok Hinterglemmben

Napfényes apartmanok Ausztria egyik legkeresettebb régiójában. Az apartmanok mérete 50 m2 és 250 m2 közötti. Rendelkezésre áll majd wellness szaunával, gőzkabinnal és pihenőszobával. Saját használat és bérbeadás kombinációja – választani lehet a bérbeadás rugalmas vagy garantált hozama közül. Bérbeadáskor a vevő megtakarítja az ÁFA-t, mert ilyen esetben az ingatlan vételára utáni ÁFA-t nem kell fizetni. A várható befejezés időpontja: 2014 júniusa.

» Tekintse meg a részletesebb információkat az ingatlanról.

Új apartmanok egy lakóparkban közvetlenül a Ski Amadé szívébenÚj apartmanok egy lakóparkban közvetlenül a Ski Amadé szívében

Az új lakópark Wagrainban ideális feltételeket biztosít nemcsak a síelés szerelmeseinek. A 46 ÷ 70 m2-es apartmanok ski-in/ski-out jellegűek. A apartman árában benne van a felszerelésen kívül egy parkolóhely a mélygarázsban és egy pince. Ha a saját használat évente 6 hét lesz és a fennmaradó időben bérbe lesz adva, a minimális garantált jövedelem az apartman nagyságától függően 10000 ÷ 14000 euró/év között lesz.

» Tekintse meg a részletesebb információkat az ingatlanról.

Sölden: eladó apartmanok a híres téli üdülőközpontbanSölden: eladó apartmanok a híres téli üdülőközpontban

A söldeni projekt a saját használat kombinálását feltételezi bérbeadással, melynél az éves jövedelem elérheti a 7 %-ot is. Söldenbe, mivel kevés az építési telek, az ingatlanok iránt túlkereslet van. A tiroli ingatlanok átlagára 2005 – 2010 között 13,9 %-al emelkedett. Az ingatlanvásárláskor megtakarítja a 20 %-os ÁFA-t. Az ingatlan teljeskörű kezelése biztosított, mentesítve a tulajdonost mindennemű gondoktól. A beltér elrendezése még befolyásolható (befejezés 2013 decemberében).

» Tekintse meg a részletesebb információkat az ingatlanról.

Apartmanok kínálata KaprunbanApartmanok kínálata Kaprunban

Apartmanok gazdag téli és nyári üdülési lehetőségeket kínáló régióban. Az apartman felszerelése a vevő igényei szerint módosítható. Minden apartmannak van erkélye, tartozik hozzá egy nyitott parkolóhely és pince. Rendelkezésre áll wellnes szaunával, fitness és infravörös kabin. A befejezést 2013 októberére tervezik. A ház közelében elérhető sokféle szolgáltatás, sífelvonó, termálfürdő és golfpálya.

» Tekintse meg a részletesebb információkat az ingatlanról.

Bramberg: eladó új építésű apartmanokBramberg: eladó új építésű apartmanok

Azonnal beköltözhető új építésű apartmanok. 6 apartman, melyből 2 stílusosan bútorozva, a további négy a vevő igényei szerint lesz felszerelve. A déli fekvésű ház a sífelvonó közvetlen közelében fekszik. Minden apartmanhoz tartozik pince és 2 parkolóhely. Saját használat és bérbeadás kombinációja.

» Tekintse meg a részletesebb információkat az ingatlanról.

Kulcsrakész alpesi faházakKulcsrakész alpesi faházak

Jellegzetes alpesi faházak épülnek Bramberg falu közelében (a népszerű Wildkogel Arena sírégió része). Az építés két szakaszban zajlik, az első szakasz faházait (befejezés 2012-ben) már eladták, a második szakaszban (befejezés 2013-ban) még négy eladó faház van. Cserépkályha, berendezett konyha, minőségi anyagok, kettő fedett kocsibeálló.

» Tekintse meg a részletesebb információkat az ingatlanról.

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: