Toszkána: exkluzív helyszín ingatlanvásárlásra Olaszországban

Toszkána Közép-Olaszország szívében helyezkedik el, nyugaton a Ligur és Tirrén tengerek mossák partjait, az Appennini félsziget egy nyugodt oázisa. Egyedülálló légköre vonzza a külföldi ingatlanbefektetőket az egész világból.

Mégsem kell aggódnia, hogy az Ön házának közelében új házat építenek, melynek jellege zavarná a hely elbűvölő hangulatát. Itt ugyanis az új építkezések szigorúan tiltva vannak. Másrészt éppen ezért a toszkánai ingatlanok árai magasabb. Itt is elmondható, hogy az egyedülállóságért fizetni kell. De megéri, mert felejthetetlen kilátás a tengerre az Ön házának teraszáról.

Toszkána egy termékeny, enyhén dombos vidék szőlőkertekkel és virágzó rétekkel, ahol mindenütt találkozhat az európai civilizáció történelmének nyomaival.

A Firenze és Sienna között elterülő vidék az egyik legismertebb olasz bor, a Chianti szülőhelye. Ezeket a borokat tipikus háncsos palackokban árulják, a Chianti védjegyével, a fekete kakassal.

Kérjük, látogassa meg az alábbi oldalakat:

Rengeteg kevésbé ismert hely mellett, melyek mindegyike látogatóinak sok érdekeset kínál, meg kell említeni három várost, melyekre az egész Olaszország büszke: Firenze, Sienna és Pisa.

Firenze Toszkána fővárosa. Gazdag történelmű város, melynek belvárosa szerepel az UNESCO világörökségi listáján. Itt született a reneszánsz, ezt bizonyítja a rengeteg építészeti és más műemlék, melyekkel tele van a város.

Sienna Toszkána szívében fekszik. Főleg a Piazza del Campo térről ismert. Talán nem meglepő, hogy Sienna is szerepel az UNESCO világörökségi listáján.

Pisa világhírét ferde tornyával szerezte meg, mely a Piazza dei Miracoli téren látható. A tornyot korának legmagasabb harangtornyának építették, de amikor az építés során megdőlt, hat emelet után építését abbahagyták, így csak hat emeletes, melyek felett tetőszék nélküli harangtorony van.

Tekintse meg az olaszországi ingatlanokról szóló adatbázisunkat.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: