Új építésű apartmanok a sípályán - attraktív jövedelem

Referenciaszám: MS19922
Ország: Ausztria
Régió: Kaprun/Zell am See
Város: Rauris
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 59.75 m2 - 138.32 m2
 
Ár:


Eladva

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot!

Az új apartman rezort Európa legnagyobb nemzeti parkjában, a Hohe Tauern Nemzeti Park szívében fekszik, az alpesi óriásokkal körülvett napos völgyben. Rauris - a festői alpesi város, az aranyásók egykori otthona, 950 m tengerszint feletti magasságban fekszik, egy vízesésekkel teli zöld völgyben, amelyet több hegység vesz körül. Rauris számos élményt kínál télen és nyáron egyaránt.

Végtelen téli szórakozás

Rauris-Hochalm gyönyörű sípályái továbbra is az osztrák Alpok titkos tippjének tekinthetők, mivel még jelenleg a turisták által nincsenek annyira felfedezve. A sípályák jól karbantartottak és kiváló feltételeket kínálnak a síelők számára.

Rauris-Hochalm 32 kilométer sípályát foglal magába, amelyek 2 200 méter magasságig terjednek. A free ride kedvelőinek két lejtő áll rendelkezésére, a sífutóknak pedig 30 kilométer sífutópálya, amely a völgyön vezet keresztül valamint a Schwarzwald-hegy csúcsa alatt, körülbelül 2 000 m tengerszint feletti magasságban. A síalpinisták és a túrázók számára számos útvonal áll rendelkezésére, valamint kipróbálhatják a megvilágított szánkópályát is, amely számos szórakozást kínál a gyermekek és a felnőttek számára egyaránt. Amennyiben a helyi síterület nem lenne elegendő számára, kihasználhatja a Super Ski Card síbérletet kiterjesztését, amellyel több mint 2 750 km sípálya vár Önre – összesen 23 sírégióban, beleérve a 3 gleccsert is.

Nyári Raurisertal

A Raurisertal-völgy sport-és relaxációs tevékenységek széles körű skáláját kínálja. Golfozhat a hófödte hegyekre néző golfpályákon, számos túraútvonal és kerékpárút közül választhat, továbbá siklóernyőzhet, hegyeket mászhat, horgászhat vagy lovagolhat. A Nationalpark Sommercard nyári kártyával számos ingyenes vagy kedvezményes ajánlatra tehet szert.

A rezort fantasztikus elhelyezkedése

Ez a ski in/ ski out rezort kiváló elhelyezkedésű. Közvetlenül a sípályánál és a felvonónál fekszik. A sívilág szó szerint az Ön ajtója előtt van. A felvonóhoz, vagy sípályáról a rezortba a síléceken mehet. A rezort autóval egész évben megközelíthető. Rauris – Budapest kb. 6 – 7 óra autóút. A rezort a városközponthoz is közel van, üzletekkel és szolgáltatásokkal.

Hagyományos stílusú modern rezort

Ez a modern, alpesi stílusú rezort 35 – 105 nm nagyságú apartmanokat kínál értékesítésre (magántulajdonba). A projekt tervezésekor nagy hagsúlyt fektettek a térre, a kényelemre, a világosságra. Kiváló minőségű anyagok lesznek felhasználva, amelyek érzékenyen a fával és természetes kővel lesznek kiegészítve. A lakótérben elhelyezkedő nagy ablakok biztosítják a kellemes légkört, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a környező tájra.

Az üdülőhely kiváló szolgáltatásai

A komplexum tágas wellness-részleggel rendelkezik (700 nm), amelyben lesz infinity medence, panorámás szaunák, jégbarlang, gőzfürdő, infravörös kabin és tertőtéri terasz. Az egész napos síelés, vagy túrázás után masszázsokkal kényeztetheti magát, amelyek a rezortban rendelhetők meg.

A rezortban egy étterem is lesz, ahol főleg a helyi alapanyagokból készült specialitásokat kóstolhatják meg. Az étterem délnyugati fekvésű terasza a gyermekfelvonó szomszédságában van, amelyet a rezortban elhelyezkedő síiskola üzemeltet.  A teraszról gyönyörű kilátás nyílik a sípályára, így a gyermekei, akik éppen síelni tanulnak, tökéletes felügyelet alatt lesznek.

A rezortot egy sportüzlet, síiskola, sítároló (közvetlen a sípályára való hozzáféréssel), fitnesz, gyereksarok és mélygarázsos parkolóhelyek egészítik ki.

Attraktív befektetés

Az apartmanok magántulajdonba kerülnek értékesítésre, de az ingatlan tulajdonosa köteles a szóban forgó ingatlant a továbbiakban kereskedelmi beállítottságú bérletbe kiadni. Az ingatlan, mint olyan saját részéről ugyan használható (néhány hét/ év), viszont a további bérbeadásnak túlsúlyban kell lennie. Az ingatlan tulajdonosok számára a menedzsmenttel és az ingatlan kezelésével kapcsolatos teljes körű szolgáltatások vannak biztosítva. 

Az ingatlan további bérbeadásának feltétele Önt nem korlátozza az Ön személyes vagyonának kezelésében – ez azt jelenti, hogy az ingatlan bármikor értékesíthető (a bérleti szerződés időtartama alatt). További információkért, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

A projekt építése

A projekt építésének kezdente 2020 tavaszára van tervezve. Várható befejezés 2021 július.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az építés helyszínének megtekintését Ausztriában. A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: