Saját lakás közvetlenül a PGA golfpályán Barcelona közelében

Referenciaszám: PG18274
Ország: Spanyolország
Régió: Costa Brava
Város: Barcelona
Ingatlantípus : Luxus ingatlan
Lakás / Apartman
Új projektek
Méret: 85.00 m2 - 154.00 m2
 
Ár:
385.000 € - 565.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A golfpálya Ryder Cup 2022 verseny hivatalos jelöltje.

Ebben az exkluzív lakóparkban, közvetlenül a PGA golfpályán épülnek ezek a teljesen új apartmanok, amelyeket főleg a golf szerelmesei értékelnek majd igazán. Nemcsak a nyaralásra alkalmasak, hanem egyedülálló befektetési lehetőséget is képeznek. Valóban a golfpályán terülnek el, csak néhány méterre a golfklubtól. Az apartmanokból gyönyörű kilátás nyílik a környékre.

Az ingatlanok területe 85 nm –től 154 nm –ig terjed. 2 – 3 hálószoba. Két spanyol építész által lettek tervezve – Damian és Francisco Ribas. Az apartmanok egy nagy tolóajtóval vannak felszerelve, amelyek a nappalit és az étkezőt/teraszt kötik össze. A konyha a modern és a klasszikus elegancia elemeit ötvözi. A tágas hálószoba saját fürdőszobával rendelkezik. Néhány apartman hálószobája közvetlen hozzáférést biztosít a teraszra vagy a kertbe. A felső szinteken fekvő apartmanok esetében a tulajdonos kérésére szabadtéri zuhanyzó szerelhető fel. Mindegyik apartmanhoz egy parkolóhely tartozik. Az apartmanok teljesen berendezve kerülnek értékesítésre.

Ez a golf rezort a sokszínűségének és a szolgáltatások minőségének köszönhetően nagyon közkedvelt. A Ryder Cup 2022 verseny hivatalos jelöltje.  Ez a környék a golf mellett számos szabadidős tevékenységre alkalmas. Pl. teniszezés, hegyi biciklizés, különböző éttermek látogatása stb.  

Az apartmanok egy része a 2015 –ös év végére készül el. A projekt második szakasza pedig 2016 nyarára.

Barcelona városa számos vásárlási lehetőséget, gyönyörű strandokat, kikötőket, tipikus spanyol bárokat és éttermeket kínál, ahol megkóstolhatja a helyi tapast is. Barcelonába közvetlen repülőjáratok érkeznek számos országból, köztük Magyarországról is. Megemlítést érdemel Girona városa is, amely mindössze 10 kilométerre fekszik a golf üdülőhelytől. A város érdekes látnivalókkal büszkélkedik, mint pl. a katedrális vagy a történelmi negyed épületei.

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat!

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: