Ingatlanvásárlási helyszínek Spanyolországban

Costa del Sol, Andaluzie, Dél-Spanyolország

A legnagyobb érdeklődés és a legszélesebb kínálat a második lakás és üdülési ingatlanok területén Dél-Spanyolországban és Andalúziában van. A Costa del Sol andalúziai tengerpartot gyakran Costa del Golf-ként emlegetik. ITL ugyanis sok golfpálya van és eladó ingatlan a golfpályák közelében, vagy közvetlenül a golfpályán. Az aktív üdüléshez ideális kombináció a golf és a tenger közelsége, amit Costa del Sol teljes mértékben nyújt. A standard kisebb apartmanok árai 120.000 eurónál kezdődnek.

Costa Almería

Costa Almería Andalúzia keleti részén terül el. Itt az egész évben meleg és napos az időjárás, Spanyolországban itt van a legtöbb napsütéses nap az egész évben. A part mentén sok homokos strand található, közelükben természetesen sok golfpálya, közöttük a legjobb minőségűek, A Rellox társaság itt minőségi ingatlanokat kínál golfpályákon vagy közvetlenül a strandon. Az új apartmanok árai 120.000 eurónál kezdődnek.

Costa Blanca

Costa Blanca híres üdülőövezet nyári üdülésre a tengernél és a golfpályák közelében. A Rellox társaság itt tengerparti é golfingatlanok szélés skáláját kínálja – az új apartmanok árai 120.000 eurónál kezdődnek, a sorházaké 200.000 eurónál és az önálló házaké 300.00 eurónál.

Mallorca / Baleár szigetek

Mallorcán vannak turisták által sűrűn látogatott vidékek, főleg Palma de Mallorca környékén, de nyugodtabb vidékek is a sziget keleti vagy északi részén. Itt is van néhány golfpálya, így összekapcsolhatja az aktív üdülést a pihenéssel a homokos strandokon. Van itt néhány jachtkikötő is. Az ingatlanok ára átlagban valamivel magasabbak, mint Spanyolország szárazföldi részén. Az apartmanok árai 180.000 eurónál kezdődnek.

Kanári szigetek

A Rellox társaság kínál eladásra ingatlanokat a Kanári szigeteken is – Fuerteventura, Gran Canaria, Tenerife a Lanzarote. Az ingatlanpiac válsága kihatott a szigeteken lévő ingatlanok áraira is és a tengerparti ingatlanok most kedvező áron vásárolhatók.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: