Egyedülálló apartmanok és utolsó két sorház a strand közelében - Playa Paraiso

Referenciaszám: TW19010
Ország: Spanyolország
Régió: Costa Blanca
Város: Villajoyosa
Ingatlantípus : Családi ház / Villa
Lakás / Apartman
Új projektek
Méret: 81.35 m2
 
Ár:


Eladva

A tengertől való első sor, kék zászlós strand

Costa Blanca tengerpartján, amely hosszú strandokkal és azúrkék tengerrel büszkélkedik, kínáljuk értékesítésre ezeket a gyönyörű sorházakat és apartmanokat. Az építés második szakasza most fejeződik be, az első szakasz már elkészült. 2 – 3 szobás apartmanok vagy 2 szobás emeletes sorházak állnak rendelkezésre. Az összes egység stílusos épületekben helyezkedik el és mediterrán stílusban épült. Az épületek körül virágzó fák és bokrok vannak, továbbá kertek és pihenési zónák, illetve saját medence áll rendelkezésre. A kert után a Paraiso strand terül el. A környéken éttermek, bárok, üzletek, szolgáltatások, kölcsönzők, buszmegállók vannak. Alicante városa mindössze 20 percre fekszik a lakóparktól, ahol a nemzetközi repülőtér van.

Mélygarázsos parkolóhelyek, közös medence, kertek, technikai helyiség, légkondicionáló. Az apartmanokból gyönyörű kilátás nyílik a tengerre vagy a kertre. A földszinti apartmanoknak saját kertjeik vannak.

Villajoyosa gyönyörű tengerparti sétányokat kínál. Látogatást érdemel a város történelmi központja, ahol többek között az l'Assumpció gótikus templom is megtalálható. Továbbá itt található meg a csokoládémúzeum is. Villajoyosa híres a mór és keresztény fesztiváljáról is, amely közelebb viszi önöket a spanyol történelemhez és a kiváló helyi konyhákhoz.

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat!

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre: